جنین اهدایی؛ شانس موفقیت، هزینه و حکم شرعی اهدای جنین
جنین اهدایی به این صورت است که اسپرم و تخمک از زن و شوهری گرفته میشود و در آزمایشگاههای مراکز ناباروری در محیطی مخصوص شرایط لقاح فراهم میشود تا جنین تشکیل گردد. این جنینها یا بهصورت تازه به رحم منتقل میشوند یا پس از فریز کردن و نگهداری، در زمان مناسب از فریز خارج شده و به رحم گیرنده انتقال داده میشوند.
زندگی بدون فرزند میتواند باعث بروز مشکلات روحی، عاطفی و اجتماعی شود. زن و شوهر در چنین شرایطی ممکن است حساس و زودرنج شوند و با کوچکترین مشکلی دچار خودخوری یا پرخاشگری گردند. ارتباط این زوجها با خانوادههای دارای فرزند نیز ممکن است تغییر کند و واکنشهای اطرافیان، چه از روی دلسوزی و چه به دلیل کنجکاویهای بیجا، میتواند تعادل روحی آنها را به هم بزند.
ما پزشکان وظیفه داریم علاوه بر درمانهای متداول که با استفاده از اسپرم و تخمک خود زوجین انجام میشود، برای زوج هایی که امکان درمان به روشهای معمول برایشان وجود ندارد، روشهایی مانند اهدای اسپرم، تخمک یا جنین را با در نظر گرفتن ملاحظات شرعی، پزشکی، اجتماعی و ژنتیکی ارائه دهیم. درمان ناباروری با استفاده از جنین اهدایی یکی از روش های مدرن است که می تواند به زوجین کمک کند تا با داشتن فرزند، به آرامش و دلگرمی بیشتری دست یابند و بنیاد خانواده خود را مستحکم تر کنند.
- اهدای جنین چیست؟
- شرایط دریافت جنین اهدایی: روند، قوانین و ملاحظات پزشکی
- در ایران چه زوجهائی جنین اهدایی می گیرند؟
- اقدامات لازم قبل از اهدای جنین
- چرا بازار اهدای جنین انقدر داغ است؟
- اهدای جنین چقدر طول میکشد؟
- صدور شناسنامه جنین اهدایی
- مسائل شرعی جنین اهدایی
- میزان موفقیت جنین اهدایی
- مزایا و معایب جنین اهدایی
- فرآیند دریافت جنین اهدایی
- مراحل انجام اهدای جنین
- هزینه جنین اهدایی
اهدای جنین چیست؟
یکی از شیوههای درمان نازایی، «اهدای جنین» است که در آن اسپرم مرد و تخمک زن را در آزمایشگاه تلقیق نموده و بعد از لقاح وتقسیمات اولیه ، یعنی چهار تا پنج روز بعد، جنین حاصل را به رحم زن متقاضی منتقل میکنند
زوجهای ناباروری که با روش IVF درمان شدهاند و تعدادی جنین مازاد دارند، در صورت باردار شدن و عدم نیاز به این جنینها، میتوانند آنها را به مراکز ناباروری اعلام کنند تا به زوجهای نابارور دیگری انتقال داده شود.
زوجهای جوانی که فاقد بیماریهای ژنتیکی و مقاربتی هستند، اسپرم و تخمک خود را در اختیار مراکز ناباروری قرار میدهند. پس از لقاح این سلولها در محیط آزمایشگاه، جنینهای حاصل به رحم زنان گیرنده منتقل میشوند و اهداکنندگان در ازای این اقدام، مبلغی دریافت میکنند.
روند دریافت جنین اهدایی:
ابتدا مشخص میشود که زوج گیرنده امکان درمان با روشهای سادهتر مانند درمان دارویی، IUI، تلقیح اسپرم اهدایی یا دریافت تخمک اهدایی را ندارند. سپس، زوج به واحد مشاوره معرفی میشوند تا اطلاعات کافی درباره مسائل حقوقی، شرعی، پزشکی و اجتماعی مربوط به دریافت جنین را کسب کنند.
پس از آن، زوج با نامهای به دادگاه محل زندگی خود معرفی میشوند تا صلاحیت آنها برای دریافت جنین اهدایی تأیید شود. این تأیید شامل بررسی عدم اعتیاد، نداشتن بیماری روانی، تمکن مالی لازم و صلاحیت اخلاقی است که توسط پزشکان سازمان پزشکی قانونی برای دادگاه تعیین میشود. پس از صدور رأی صلاحیت از سوی دادگاه، زوج این رأی را به مرکز ناباروری ارائه داده و وارد سیکل درمانی میشوند.
کاربرد واقعی اهدای جنین:
این روش زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که هر دو عضو زوج گیرنده با مشکلات غیرقابل درمان مواجه باشند. در صورتی که یکی از زوجین سالم و دیگری دچار مشکل باشد، منطقی است که از اهدای تخمک یا اسپرم استفاده شود تا تنها عضو ناکارآمد جایگزین گردد.
از نظر پزشکی نیز عقل و منطق حکم میکند که تنها عضو ناکارآمد (اسپرم یا تخمک) جایگزین شود و از اقدامات اضافی مانند استفاده همزمان از اسپرم و تخمک اهدایی پرهیز شود تا هزینههای بیمار افزایش نیابد. برای مقایسه، این حالت شبیه به فردی است که نیاز به پیوند کبد دارد و پزشک به اشتباه تجویز کند که هم کبد و هم کلیه پیوند زده شود.
این روش درمانی راهی مؤثر برای کمک به زوجهایی است که با مشکلات پیچیده ناباروری دستوپنجه نرم میکنند.
در ایران چه زوجهائی جنین اهدایی می گیرند؟
- در مواردی که اسپرم شوهر ضعیف است و جنین با کیفیت تشکیل نمی شود و تصمیم به IVF گرفته می شود و درمان با آی وی اف ، با شکست مواجه می شود، انجام فرآیند اهدای جنین میتواند راهگشا باشد.
- در مواردی که بیماری ژنتیکی شناخته شده ای در هر دو نفر یا یکی از آنها دیده می شود و خطر بروز بیماری در فرزند زیاد است . در چنین مواردی برای جلوگیری از تولد نوزاد بیمار جنین اهدایی انتقال داده می شود .
- به زوجهائی که شوهر فاقد اسپرم است و زن سالم است نیز در مراکز ناباروری ایران جنین اهدایی داده می شود که اینکار اگر با اقدامات انجام شده در مراکز ناباروری خارج مقایسه شود اشتباه است. زیرا در هیچ کشوری بجز ایران جنین اهدایی به زوجهای آزوسپرم تلقیح نمی شود، بلکه به این دسته از زوجها اسپرم اهدایی تلقیح می شود .
از صمیم قلب دعا می کنم که همۀ زنان عالَم تا درد زایمان را تجربه نکرده اند، از دنیا نروند .
اقدامات لازم قبل از اهدای جنین
قبل از اهدای جنین، مجموعه اقدامات زیر میتواند لازم باشد:
- مشاوره توسط بهترین متخصص زنان و زایمان
- ارزیابی فرد اهداکننده از نظر رفتاری
- فرد اهداکننده نباید دارای بیماری واگیردار باشد.
- افراد اهداکننده باید از نظر بیماری های از جمله هپاتیت B ،C، سوزاک و غیره مورد بررسی قرار بگیرند.
چرا بازار اهدای جنین انقدر داغ است؟
مواردی که زن وشوهر هر دو مشکل غیر قابل درمان داشته باشند بسیار معدود است ! علت شلوغی بازار اهداء جنین این است که به غلط آنرا به زوجهائی که شوهر فاقد اسپرم است پیشنهاد می کنند . در حالیکه بهترین درمان برای این زوجها استفاده از اهدای اسپرم است که هم هزینه ی کمتری دارد وهم پنجاه درصد خصوصیات وراثتی نوزاد شان به مادر که صاحب تخمک است برود و قطعا در این صورت تعلق خاطر بیشتری هم نسبت به بچه درخانواده ایجاد می شود .ضمنا برای گرفتن اسپرم اهدائی یا تخمک اهدائی نیاز به گرفتن مجوز از دادگاه نمی باشد .
اهدای جنین چقدر طول میکشد؟
بطور دقیق نمی توان مدت زمانی که برای پروسه سه مرحلهای اهدای جنین پیش بینی میشود را تخمین زد. ولی به طور میانگین میتوان گفت؛ مرحله اول که شامل تایید صلاحیت زوجین برای داشتن فرزند از طرف مراجع قضایی میشود، حدود 2 ماه طول میکشد. مرحله به دست آورن جنین اهدایی که بسته به مرکز اهدای جنین و تعداد اهداکنندگان میتواند متغیر باشد، بین چند روز تا چند سال به طور انجامد. زیرا به دلیل کمبود اهداکنندگان در مقایسه با تعداد متقاضیان، ممکن است این فرایند حتی بیش از 5 سال طول بکشد تا نوبت شما فرا برسد. و مرحله نهایی که تکمیل فرآیند لقاح آزمایشگاهی (IVF) است معمولاً بین 4 تا 6 هفته زمان میبرد (این مدت زمان شامل مراحل آمادهسازی و انتقال جنین به رحم است).
برای آگاهی از قوانین مربوط به ارث در جنین اهدایی و اسپرم اهدایی ، کلیک کنید.
صدور شناسنامه جنین اهدایی
آقای ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشورگفت : قانون، دریافت جنین اهدایی را منوط به شرایط زیرکرده است .
- زوجین بنا به گواهی پزشکی قانونی ، امکان بچه دارشدن نداشته باشند .
- زن بتواند جنین را دریافت و پرورش دهد (رحم سالمی داشته باشد).
- زوجین، محجور نباشند ( سلامت عقلی داشته باشند)
- زوجین ، به بیماریهای صعب العلاج مبتلا نباشد ( مثل ایدز ، سرطان ، قطع نخاع ) .
- هیچیک از زوجین اعتیاد نداشته باشند
- تابعیت جمهوری اسلامی ایران را داشته باشند .
دادگاه در صورت احراز صلاحیت زوجین ، به آنها مجوز قانونی دریافت جنین را میدهد .سپس سازمان ثبت احوال کشور بر اساس حکم دادگاه اقدام به صدور شناسنامه می نماید . آقای ابوترابی در پاسخ به این پرسش که آیا در شناسنامه ، موضوعِ اهدا جنین ذکر میشود یا خیر؟ گفت : بله ، موضوع اهدا ی جنین ، در صفحه ی توضیحات شناسنامه قید می گردد . ایشان همچنین در خصوص تزریق اسپرم اهدائی به رحم همسر نیز گفت: در این قسمت مشکلی وجود ندارد و شناسنامه به والدیت آن پدر و مادر صادر میشود و در صفحه توضیحات شناسنامه هم چیزی نوشته نمی شود . پس از اینکه تعدادی شناسنامه ی نوزاد صادر شد و اسامی اهداکنندگان جنین در صفحه توضیحات شناسنامه نوشته شد ، چون اغلب والدین ناراضی و مخالف اینکار بودند ، این رویه عوض شد . درحال حاضر نامِ اهداکنندگان در شناسنامۀ نوزاد نوشته نمی شود ولی در دفاتر سازمان ثبت احوال ثبت می گردد .
مسائل شرعی جنین اهدایی
اغلب مراجع تقلید انتقال جنین اهدایی را جایز می دانند ولی در ارث بردن بچه از پدر ایرادات شرعی نسبتا زیاد وارد دانسته اند . فرزند اگر دختر باشد به پدر قانونی محرم است ولی به عموی قانونی خود محرم نیست . عده ای از مراجع تقلید نظر به اینکه تخمک زن دیگری در رحم این زن پرورش پیدا می کند ، در ارث بردن بچه از مادر هم ایراد و اشکال گرفته اند . بنا به این دلائل پدر و مادر قانونی بهتر است برای اینکه مال غیر شرعی از آنها به بچه نرسد ، در زمان حیات خودشان هر چقدر از مال خود را که خواستند بطور رسمی در دفترخانۀ اسناد رسمی به بچه ببخشند .
در تکوین کودکی که بدنیا می آید وجود سه رکن ضروریست . اسپرم ، تخمک و رحم . فقدان ، یا نداشتن کارآیی هر یک از این سه رکن ، حاملگی و زایمان را با مشکل مواجه می کند .
در فرایند جنین اهدایی ، رحم گیرنده سالم است ولی دو رکن دیگر( اسپرم وتخمک ) باید معیوبِ غیر قابل درمان باشد تا با گرفتن جنین اهدایی مشکل بر طرف شود .در بین فقهای معاصر در مورد مشروعیت جنین اهدایی اختلاف نظر وجود دارد. آیت الله صانعی ، موسوی اردبیلی ، صافی گلپایگانی و مکارم شیرازی از مهمترین فقهایی هستند که موافقند وآیت الله حسینعلی منتظری ، فاضل لنکرانی و جواد تبریزی از فقهایی بودهاند که در مورد جنین اهدایی نظرمخالف دارند.ولی مسئلۀ ارث چنین کودکانی را حل نکرده اند . از طرفی قانون جنین اهدایی مصوّ ب سال 1383 می گوید که اهداکنندگان و گیرندگان جنین نباید همدیگر را بشناسند ، از طرف دیگر طبق نظر علمای شیعه ، این کودکان از والدین نَسَبی ( که آنها را نمی شناسند ) ارث می برند ، واز پدر و مادر ثانوی یا قانونی ارث نمی برند .
بنابراین درحقّ این بچه ها از نظر ارث ظلم شده است . با توجه به اینکه اینگونه بچه ها خودشان نقشی در چگونگی تولدشان نداشته اند ، مراجع محترم تقلید با صدور فتوای مناسب و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب مواد قانونی شایسته ، حقوق ارثی این بچه ها را باید استیفا کنند .
با توجه به اینکه اکثر علمای شیعه نظر داده اند که فرزند از نسَب خود ارث می برد و نسَب را صاحب اسپرم و تخمک می دانند ، نه مادری که با تخمک دیگری حامله و او را زائیده است . پدر هم که هیچ نقشی در تولد فرزند حاصل از گرفتن جنین اهدایی ندارد . نقش پدر مواظبت و تربیت و نگهداری و هزینه و محبت کردن می باشد که با اینکه اهمیت دارد ولی از نظر شرعی به آن بها داده نشده است .
ازنظر شرعی نیز عده ای از مراجع محترم تقلید ، استفاده از اسپرم اهدائی را جایز دانسته اند . آیت الله خامنه ای - آِیت الله مظاهری ( امام جمعه اصفهان ) - آیت الله روحانی - آیت الله موسوی بجنوردی وآیت الله موسوی اردبیلی ازآن جمله اند .
عده ی دیگر ی از مراجع محترم تقلید استفاده از اسپرم اهدائی را با این شرط که لقاح در خارج از بدن ( درمحیط آزمایشگاه ) صورت گیرد جایز دانسته اند ( آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله سیستانی وآیت الله صانعی) .
اکثر مراجع محترم فوق الذکر گرفتن تخمک اهدائی رانیز جایز می دانند . بنا براین زوجهائی که یک نفرشان سالم ویک نفر فاقد گامت ( اسپرم یا تخمک ) میباشد بایستی مطابق آنچه که در تمام کشورهای پیشرفته ی دنیا انجام می شود فقط تخمک یا اسپرم اهدایی بگیرند واشتباه است که جنین اهدایی بگیرند .
درجنین اهدائی از نظر پزشکی ، اجتماعی و علمی و قانونی ( قانون جنین اهدایی مصوب مجلس شورای اسلامی )، والدین بچه گیرندگان جنین هستند ولی شرع مقدس اسلام چه می گوید ؟
عده ای از مراجع تقلید شیعه مثل مرحوم آیت الله خوئی وآیت الله روحانی با استناد به آیه 2 از سوره مجادله ( که میگوید مادر طفل کسی است که بچه را بدنیا آورده ) مادر بچه را ، صاحب رحم می دانند !!
عده ی دیگری از فقها مثل آیت الله خمینی و ...با استناد به نظریه تکوین نوزاد از اسپرم + تخمک معتقدند که مادرِ نوزاد صاحب تخمک و پدرش صاحب اسپرم است .
بالاخره عده ای از فقهامثل آیت الله اردبیلی نیز میگویند که اینگونه بچه ها دو مادر دارند ( صاحب تخمک و صاحب رحم ) . تعدادی از علما نیز در این زمینه سکوت کرده اند و نظریه ای نداده اند .
مراجعی که نظر داده اند که مادربچه کسیست که او را زایمان کرده در زمینه ارث مشکلی ندارند ولی مراجعی که گفته اند این بچه ها دو مادر دارند ، میگویند که بچه از هر دو مادر ارث می برد ، ومراجعی که صاحبان اسپرم + تخمک را والدین می دانند ( آقایان خمینی- مکارم - سیستانی- تبریزی ) نظر داده اند که بچه از صاحبان اسپرم + تخمک ارث می برد ( از گیرندگان جنین ارث نمی برد ) .
ولی از چهار چوب فقه اگر کمی خارج شویم مطابق نظریه اراده و اعراض اینطور میتوان استنباط کرد که اهداکنندگان جنین با اراده خود بعنوان کار خیرخواهانه و یا دریافت پول ، جنین خود را در اختیار مرکز ناباروری قرار داده اند که به زوجی عقیمِ ناشناس انتقال داده شود تا زندگی آنها با تولد این فرزند شاداب شود و قلبا و کتبا هر نوع رابطه خود با این جنین رامنتفی دانسته اند . بنابرین دیگر معنا ندارد که از یکدیگر ارث ببرند ، بلکه ارث بردن طفل از دریافت کنندگان جنین مطابق با عرف و مصالح فردی و اجتماعی می باشد ، زیرا رابطه طفل باگیرندگان جنین محکم و عاطفی و اجتماعی ولی با اهداکنندگان جنین کاملا قطع شده است .
به نقل از مرکز ناباروری رستاک : کمتر پیش میآید که زوجین هر 2 دچار اختلالات ناباروری باشند و هیچ یک از آنها نتواند بارداری یا باروری طبیعی را تجربه کنند. در بیشتر موارد یکی از زوجین، خانم یا آقا نابارور هستند و متخصص حرفهای ناباروری میتواند اختلالات مادر و پدر را رفع کند. سپس با کمک زوج سالم برای بارداری دست به کار شود. متاسفانه در عصر حاضر به دلایل مختلفی همانند انواع اشعههای خطرناک و موثر یا تغذیه نامناسب، گاهی زوجین به طور کامل نابارور هستند. در صورت چنین شرایطی نمیتوان از روشهایی همانند IUI نیز استفاده کرد و بهترین روش، جنین اهدایی خواهد بود. با توجه به اینکه زن و مرد هیچ یک توانایی بارداری و باروری ندارند، زوج دیگری جنین را برای آنها تولید میکند و سپس در اختیارشان قرار میدهد.
میزان موفقیت جنین اهدایی
درصد موفقیت جنین اهدایی در هر بار انتقال، که معمولاً 2 تا 4 جنین منتقل میشود، به طور میانگین حدود 30٪ است. افزایش احتمال بارداری با جنین اهدایی به عواملی بستگی دارد که در ادامه به آنها اشاره شده است:
- در سنین 35 تا 40 سالگی، احتمال بارداری حدود 20 درصد است.
- در خانمهایی که بالای 40 سال سن دارند، میزان بارداری بین 10 تا 15 درصد است.
- در سنین 25 تا 35 سالگی، احتمال بارداری حدود 40 درصد است.
- میزان تخصص و تجربه پزشک و کیفیت داروهای مصرفی بر احتمال بارداری تأثیرگذار است.
- نوع تغذیه مادر میتواند شانس بارداری را افزایش یا کاهش دهد.
- کیفیت جنین در هنگام انجماد تأثیر زیادی بر موفقیت بارداری دارد.
- تعداد جنینهای منتقلشده در هر بار انتقال مهم است.
- کیفیت نگهداری جنین در زمان فریز بر نتایج بارداری تأثیر میگذارد.
مزایا و معایب جنین اهدایی
مزایای جنین اهدایی
جنین آماده در دسترس: زوجهایی که باردار نمیشوند و قصد انجام آی وی اف را دارند، میتوانند از این روش استفاده کنند. همچنین زوجهایی که از طریق تخمک و اسپرم خود باردار شدهاند، میتوانند جنینهای مازاد خود را اهدا کنند.
تجربه بارداری: زمانی که فرزندی به سرپرستی گرفته میشود، مادر تجربه بارداری و تولد نوزاد را از دست میدهد؛ اما در این روش در حالی که رویان اهدایی را قبول کردهاید، خود میتوانید مراحل بارداری و تولد فرزندتان را تجربه کنید.
عملی ارزشمند: زوجهایی که فرزند ندارد و تمایل به بچه دار شدن دارند، این روش میتواند تغییر بزرگی در زندگی آنها ایجاد کند.
معایب اسپرم اهدایی
طولانی بودن مراحل: اهدای جنین در کلینیکهای درمان ناباروری انجام میشود که معمولاً زوجین زیادی در انتظار اهدای جنین هستند و تعداد جنینهای اهدایی عرضه شده ، کمتر ازتعداد متقاضیان گیرنده جنین است، بنابراین مراحل قانونی اهدای جنین معمولاً مدت زیادی طول میکشد.
نداشتن ضمانت: میزان موفقیت انتقال جنینهای فریز شده و انتقال جنین تازه در روش IVF برابر است. هرچند بالا بودن سن مادر و مدت انجماد رویان در میزان موفقیت بسیار تأثیرگذار است.
شباهت جنین اهدایی: عیب دیگر گرفتن جنین اهدایی این است که فرزند ممکن است هیچ شباهتی به خودشان نداشته باشد و اگر این عدم شباهت را دیگران بطور مکرر به آنها یاد اوری کنند احساس آرامش انها از بین می رود و چه بسا از اینکار پشیمان شوند .
مراحل انجام اهدای جنین
اهدای جنین میتواند به سه روش ناشناس، نیمه باز یا باز انجام شود:
اهدای ناشناس: گیرنده و اهداکننده از هویت یکدیگر بیاطلاع هستند.
اهدای نیمهباز: برخی اطلاعات اولیه تبادل میشود، اما اطلاعات تماس مانند آدرس و شماره تلفن مخفی میماند.
اهدای باز: هر دو طرف با یکدیگر آشنا هستند و میتوانند قبل، حین و پس از اهدا با هم در ارتباط باشند.
رویان منجمد شده برای مدت طولانی قابل نگهداری است و در صورت یافت شدن گیرنده، از انجماد خارج شده و برای بارداری استفاده میشود. این رویانها به راحتی قابل حمل هستند و پس از خارج شدن از انجماد، با استفاده از سوند مخصوص از طریق دهانه رحم به داخل رحم منتقل میشوند. معمولاً یک یا دو جنین برای افزایش احتمال بارداری وارد رحم میشود.
بهتر است در مورد تعداد جنینهای منتقلشده برای افزایش احتمال موفقیت و پیشگیری از بارداری چندقلویی، با پزشک خود مشورت کنید. در شرایط مطلوب، جنین به دیواره رحم میچسبد و رشد میکند. حدود دو هفته پس از انتقال، آزمایش بارداری مشخص میکند که اهدای جنین موفق بوده است یا خیر.
احتمال ازدواج خواهر و برادر در جنین اهدایی چقدر است و چه عواملی میتوانند خطر این اتفاق را کاهش دهند؟
هزینه جنین اهدایی
در مراکز ناباروری خصوصی سایر شهرها بجز تهران هزینه جنین اهدایی در سال 1403 بین 10 تا 20 میلیون تومان است. لازم به ذکر است اهدای جنین در تهران 2 الی 5 برابر شهرهای مانند اصفهان میباشد. با این وجود در مراکز ناباروری دولتی قیمت جنین اهدایی کمتر از 10 میلیون تومان است. تعدادی از مراکز ناباروری جنینهای آمادۀ انتقال اکثر اوقات دارند .
بعضی از مراکز هم به زوج متقاضی گرفتن جنین اهدایی می گویند که خودتان اهدا کننده ی جنین معرفی کنید تا برایتان آماده و انتقال دهیم. در این حالت زوج گیرنده ی جنین مجبور می شوند توسط رابط های مرکز ناباروری، اهدا کننده ی جنین پیدا کنند، که در این حالت ممکن است ضمن پرداخت پول به رابط، اهدا کننده ی واقعی هم پیدا نکنند و متوجه شوند که منظور آنها فقط کلاهبرداری بوده است .
بنابر این توصیۀ اکید ما به کسانیکه می خواهند جنین اهدایی بگیرند این است که چنانچه واسطه ای درخواست پول از شما برای معرفی زوج اهداکننده ی جنین کرد ، بگوئید که اولین قسط از حق الزحمه شما را زمانی که زوج را به مرکز ناباروری آوردی می دهم .
همچنین ممکن است بدون واسطه ، اهداکنندۀ جنینی پیدا کنید ( توسط آگهی در سایتهای مختلف ) در این صورت نیز اگر درخواست واریز پول از شما کرد، بگوئید که اولین قسط پول را روز تخمک کشی (اولین مرحله اهدای جنین) در مرکز ناباروری می دهم. دلیل این نوع برخورد دو مسئله است، یکی اینکه عده ای کلاهبردار به عنوان فرد مایل به اهدای جنین از مردم کلاهبرداری می کنند دومین دلیل که نباید پول قابل توجهی پرداخت کنید اینست که پس از اهدای جنین حدود 40- 30% احتمال حامله شدن شما وجود دارد، بنابراین قسط دوم پول پرداختی را پس از مثبت شدن جواب بارداری باید پرداخت کنید .
وجود کودک در خانواده موجب آرامش والدین می گردد.
برای تماس با شماره تلفن مراکز خرید اسپرم روی لینک کلیک کنید.
آدرس : اصفهان ، خ شمس آبادی ، روبروی بیمارستان سینا ، اول کوچه 32
تلفن : 32363136 (031) - 09131000345درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
- احتمال ازدواج خواهر با برادر در جنین اهدایی چقدر است ؟ تاریخ انتشار : 1399-11-24تاریخ بروز رسانی : 1403-11-04
- بارداری با جنین اهدایی؛ درصد موفقیت، مزایا و معایب تاریخ انتشار : 1403-02-13تاریخ بروز رسانی : 1403-11-04
دورد بر شما آقای دکتر میشه بگید چه کسانی میتونن اهدای جنین انجام بدن؟
گیتی [ 1403-11-03 ]هزینه جنین اهدایی در بیمارستان گاندی چقدره؟ کسی اونجا انجام داده؟
راضیه مستخدمی [ 1403-11-03 ]سلام میشه سایت جنین اهدایی معرفی کنید؟
الهه [ 1403-07-28 ]من با جنین اهدایی باردار شدم و دکتر ایزدی هم برام انجام دادن. همیشه آقای دکتر و خانومشون رو دعا میکنم که زندگی من رو نجات دادن.
کیانوش [ 1403-07-28 ]درود بر شما آقای دکتر لطفا در مورد مراحل قانونی جنین اهدایی و اینکه آیا جنین اهدایی در شناسنامه ثبت میشود یا خیر هم مطلب بگذارید
مقداد [ 1403-07-28 ]سلام آقای دکتر. خدا خیرتون بده. ی سوال داشتم. شانس بارداری با جنین اهدایی چقدره و اینکه محرمیت جنین اهدایی از نظر رهبری صحت داره؟
سحر [ 1403-07-28 ]کیا با جنین اهدایی نتیجه گرفتن و تجربه جنین اهدایی دارن؟ توروخدا جواب بدید کهه اگر نتیجه میدهه ماهم اقدام کنیم
داریوش [ 1403-04-20 ]سلام ، 1، آیا ایدز وسایر بیماری های واگیردار با روش آیوآی به زن و بچه منتقل می شود 2، آیا اهدا کننده اسپرم باید قبل از اهدای اسپرم ، از بیماری های واگیر دار چک شود 3، دکتر به من گفت لازم نیست که اهداکننده اسپرم آزمایش خون بدهد 4 ، من یک فرزند ۶ساله دارم می خوام از اهدای اسپرم برای بار دوم از همان اهداکننده قبلی استفاده کنم آیا لازم هست دوباره آزمایش خون از نظر بیماری های واگیردار انجام شود . پاسخ : با سلام ، پاسخ چهار سوال بترتیب عبارتست از : 1، بله 2، بله 3، اشتباه گفته 4، بله
سارا [ 1403-04-01 ]سلام اقای دکتر ببخشید . ایا شما به کسانی که بچه دارند دوباره قصد بچه دار شدن دارند هم جنین اهدایی می دهید . پاسخ : با سلام ، جنین اهدایی فقط به کسانیکه هیچ بچه ای ندارند تعلق می گیرد ، ولی گرفتن اسپرم اهدایی محدودیت ندارد .
سیدحسام الدین حسینی [ 1402-07-04 ]با سلام. آقای دکتر من ۷ ساله که ازدواج کردم و آزو اسپرم هستم دو بار عمل کردم ولی بی فایده بود . خانومم ۳۹ سالشه من هم ۴۰ ساله هستم . ممنون میشم که ما رو راهنمایی بفرمایید؟ با سلا م : می توانید تلفنی یا حضوری راجع با اسپرم اهدایی صحبت کنید .
بی نام [ 1402-05-26 ]سلام آقای دکترمن۵ساله ازدواج کردم وصاحب بچه نشده ایم . رفتم دکتر گفت آز وسپرمی دارید و خانم سالمه ، چیکاربایدبکنیم ؟ شما رو خدا اگه راهی هست کمکمون کنید . جواب : با سلام ، چون هیچ اسپرمی ندارید ، از اسپرم اهدایی باید استفاده کنید . گرفتن جنین اهدایی هم برایتان مناسب نیست .
قاسم [ 1402-05-21 ]سلام 52 ساله هستم و فرزندی نداریم یک سال پیش در مر کز نا باروری اصفهان آزمایش اسپرمم را گفتندخوبه ، اما خانمم 47 ساله هست وعادتش قطع شده لطفا راه نمایی کنید ، با تشکر ، جواب :با سلام ، جنین اهدایی یا فرزندخوانده باید بگیرید .
زهرا [ 1402-04-30 ]سلام خسته نباشید من خودم اصلا تخمکی برای بارداری ندارم واسپرم همسرم هم ضعیف است . آیامیتوانیم ازجنین اهدایی استفاده کنیم ؟ خودم ۲۵ سالمه شوهرم ۳۰سال و ۸ ساله ازدواج کردیم . جواب : با سلام ، بله میتوانید جنین اهدایی بگیرید .
جواد [ 1402-04-27 ]سلام وقت بخیر ، جساراتا شرایط اسپرم اهدایی به چه صورت هست ؟ و اهداکنندۀ اسپرم در مرکز شما هست یا باید خود زوجین اهداکننده رو پیدا کنن؟ پاسخ : با سلام ، در مطلب اسپرم اهدایی توضیحاتی در مورد روش انجام کار داده ایم که لازمست آنرا مطالعه کنید . اهداکنندۀ اسپرم هم خودمان داریم و صلاح نیست شما با کسی در این مورد صحبت کنید .
جواد [ 1402-04-24 ]سلام وقت بخیر ، جساراتا شرایط اسپرم اهدایی به چه صورت هست ؟ و اهداکنندۀ اسپرم در مرکز شما هست یا باید خود ما اهداکننده رو پیدا کنیم و بیاوریم .؟ جواب : با درود ، در مبحث اسپرم اهدایی روش انجام کار را مطالعه کنید . اهداکنندگان اسپرم با قیافه ها و تیپهای مختلف هم ما داریم و صلاح نیست شما در این مورد با کسی صحبت کنید .
سید ولی [ 1402-04-14 ]سلام اقای دکتر، خسته نباشی ، خدا قوت . فقط خواستم بگم الهی از خدا هر چی میخوای بهت بده . خانم بار اول با دریافت اسپرم اهدایی در مرکز شما صاحب فرزند شد و الان امید به زندگی مون بیشتر شده . خداروشکرگزارم و از زحمات شما و کادر درمانتون متشکرم .
لیلا [ 1402-04-09 ]باسلام وخسته نباشید خدمت جناب اقای دکترایزدی و پرسنل محترم و زحمت کشتون : من بعداز 5 بارتزریق آزمایشم مثبت شد . کمال تشکر ازاقای دکترایزدی را دارم که مارو به ارزومون رسوندندید . پیروزو سربلندباشید .
قاسم [ 1402-02-03 ]سلام آقای دکتر : من ۷ ساله ازدواج کردم و بچه دار نشدم . آزمایش دادم اسپرمم ضعیفه ، ای وی آف کردم جواب نگرفتم . اهدای جنین انجام بدم نتیجه میگیرم ؟ الآنم یزدم و میخوام بیام اصفهان . ممنون از شما . جواب : با سلام ، به ویزیت حضوری نیاز دارید .
ماری [ 1402-01-19 ]سلام آقای دکتر ایزدی عزیز ، میخواستم بپرسم شما برای درمان مشکلات اسپرم از اسپرم اهدایی هم استفاده می کنید ؟ البته تخمک هایم کمی ضعیف هستند که با دارو و آمپول رشد می کنند .جواب : با سلام ، بله ، اگر اسپرم سالمی ندارید میتوانید از اسپرم اهدایی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .